1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında "Gelenekten Geleceğe Teknoloji"

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında 'Gelenekten Geleceğe Teknoloji' adlı program düzenledi. Programda Google Türkiye’nin teknoloji uzmanları tarafından yaşlılara akıllı telefon kullanımı öğretildi. Bağcılar Belediyesi, 65 + Yaşlı Hakları Derneği ve Google Türkiye’nin ortaklaşa düzenlediği eğitimin ardından katılımcılar öğrendiklerini cep telefonlarında uyguladı.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında “Gelenekten Geleceğe Teknoloji”

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında, Bağcılar Belediyesi, 65 + Yaşlı Hakları Derneği ve Google Türkiye tarafından ortaklaşa olarak “Gelenekten Geleceğe Teknoloji” etkinliği düzenlendi. Bağcılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Engelliler Sarayı’nda yapılan etkinlikte Google Türkiye’nin teknoloji uzmanları tarafından yaşlılara günlük hayatta akıllı telefon kullanımı hakkında pratik bilgiler verildi. Düzenlenen eğitimin ardından katılımcılar öğrendiklerini cep telefonlarında uyguladılar ve birbirlerine uygulamaları gösterdiler.

Detaylı bilgi için : http://www.hurriyet.com.tr/yaslilara-akilli-telefon-kullanma-egitimi-veril-40596288