“Alzheimer Hastalıkları Bilgilendirme Konferansı”

Alzheimer Vakfı tarafından düzenlenen, Kartal Belediyesi ev sahipliğinde Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde  25 Eylül Salı günü yapıldı. Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyeleri Dr.Gülüstü Salur ile Prof.Dr.Kaynak Selekler'in birer konuşma yaptıkları "Alzheimer Hastalıkları Bilgilendirme Konferansı" büyük bir ilgi gördü.

“Alzheimer Hastalıkları Bilgilendirme Konferansı”

Alzheimer Vakfı tarafından düzenlenen, Kartal Belediyesi ev sahipliğinde Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde  25 Eylül Salı günü yapıldı. Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyeleri Dr.Gülüstü Salur ile Prof.Dr.Kaynak Selekler’in birer konuşma yaptıkları “Alzheimer Hastalıkları Bilgilendirme Konferansı” büyük bir ilgi gördü.

Konferansta konuşma yapan katılımcılar ve konu başlıklarını aşağıda bulabilirsiniz:

Prof.Dr.Engin Eker, “Alzheimer Hastalığında Hasta Yakınlarının ve Bakım Verenlerin Sorunları”
Prof.Dr.Kaynak Selekler, “Kişinin Kendisinin Belirttiği Bellek Bozukluğu”
Prof.Dr.Ahmet Turan Işık, “Alzheimer Yaşlının Kaderi mi?”
Dr.Gülüstü Salur, “Alzheimer Tanı ve Tedavisinde Son Durum”
Dr.Gaye Öz Esmeray, “Alzheimer Hastalığında Bakımevi Rolü”

Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Alzheimer Vakfı olmak üzere, Kartal Belediyesi’ne ve değerli katılımcılara Derneğimiz adına da teşekkür ediyoruz.

Yorum Yapın