65+ Yaşlı Hakları Derneği İstanbul Maratonuna Hazırlanıyor

Maraton 12 Kasım'da, 65+ Yaşlı Hakları Derneği olarak tüm katılımcılarımızla heyecanla yarışa hazırlanıyoruz.

65+ Yaşlı Hakları Derneği İstanbul Maratonuna Hazırlanıyor

Maraton 12 Kasım’da, 65+ Yaşlı Hakları Derneği olarak tüm katılımcılarımızla heyecanla yarışa hazırlanıyoruz. Bağış kampanyamız devam ediyor ve desteklerinizi bekliyoruz.

“İstanbul Maratonu’nda 65 artı-eksi, gençler, az ve çok yaş almışlar hep birilkte “YAŞLI HAKLARI İÇİN” koşuyoruz ve 65+ Yaşlı Hakları Derneği’ne destek oluyoruz.”

Kampanya boyunca mesajlarımızı eşinize dostunuza duyurmanızı rica ediyoruz. Kampanyamız Maraton sonrasında iki hafta daha sürecek. Aktif desteğiniz bizler için büyük önem taşıyor ve sizlerin desteği ile kampanyamızın dalga dalga katlanarak bir kartopu gibi büyüyeceğine inanıyoruz.

Bağış destekleriniz için:

65+ Yaşlı Hakları Derneği Hesap Bilgileri:

Fibabanka / İstanbul Beşiktaş Çarşı Şubesi

Hesap No.: 4552696