Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi'nde Eğitimlerimiz Devam Ediyor

19 Mayıs Mahallesi'nde Kadıköy Belediyesi tarafından yeni açılan Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi'nde düzenlediğimiz personel eğitimlerimiz devam ediyor.

Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi’nde Eğitimlerimiz Devam Ediyor

19 Mayıs Mahallesi’nde Kadıköy Belediyesi tarafından yeni açılan Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi’nde düzenlediğimiz personel eğitimlerimiz devam ediyor. 8 Kasım 2017 tarihinde yapılan ikinci eğitimin konusu Alzheimer hastaları ve yaşlılara yönelik “Zihin Oyunları” üzerineydi. Dernek gönüllülerimizden Nurgül Akıncı’ın verdiği eğitime derneğimiz Genel Müdürü Ali Umran Yet de katıldı. Eğitim kapsamında Alzheimer hastaları ve yaşlılara yönelik oyunlar, seviye ayarlama, gruplara göre oyun kurallarını esnetme ve değişiklikler yapma, örnek oyun adları ve üretici firmaları hakkında bilgi verildi.

Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi’nde verilecek 10 hafta sürecek Personel Eğitimleri düzenli olarak devam edecektir. Bundan sonraki eğitimlerimiz Yaşlılarla İletişim, Yaşlı Bakımı, Fizyoterapi ve Egzersiz konularında yapılacaktır. Bu eğitimler derneğimiz gönüllüleri tarafından verilecektir.