Teknoloji Eğitimi Odak Grup ile Pilot Çalışma

5 Nisan 2018 Perşembe günü Derneğimiz merkezinde, işbirliği yaptığımız Bilginç IT Academy tarafından gönüllü olarak verilen Teknoloji Eğitimi için odak grup ile ilk pilot çalışma yapıldı.

Teknoloji Eğitimi Odak Grup ile Pilot Çalışma

5 Nisan 2018 Perşembe günü Derneğimiz merkezinde, işbirliği yaptığımız Bilginç IT Academy tarafından gönüllü olarak verilen Teknoloji Eğitimi için odak grup ile ilk pilot çalışma yapıldı. İşbirliği içinde olduğumuz Bağcılar ve Beyoğlu Belediyelerinden gelen katılımcıların yanı sıra, derneğimiz üyeleri ve diğer davetlilerin katıldığı eğitim Bilginç IT Academy’den Hocamız Ahu Aksoyer  tarafından verildi. Bu pilot eğitim sonucu öncelikle hangi bilgilere ihtiyaç duyuluyor, eğitimlerimizde nelere dikkat etmeliyiz, akıllı cihazlarda karşılaşılan sorunlar gibi konularda geri bildirim almak ve bunlardan yararlanarak geliştireceğimiz programla, bundan sonra yapacağımız daha kapsamlı eğitimlerde daha faydalı olmayı planlanmaktadır.