Bağcılar'da Sağlık Taramalarına Devam Ediyoruz

Bağcılar Belediyesi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve Derneğimizin işbirliği ile ikincisi gerçekleştirilen Sağlık Taramaları Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nda 11 Nisan 2018 Çarşamba günü yapıldı.

Bağcılar’da Sağlık Taramalarına Devam Ediyoruz

Bağcılar Belediyesi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve Derneğimizin işbirliği ile ikincisi gerçekleştirilen Sağlık Taramaları Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda 11 Nisan 2018 Çarşamba günü yapıldı. Bölgede yaşayan otuzun üzerinde yaşlımız sağlık taramasına katıldı. Yaşlılarımıza Kan Tahlili, Görme, İşitme, Kulak-Burun-Boğaz, Nöroloji muayeneleri ve Yürüme Analizi Testi yapıldı. Gerçekleştirdiğimiz Sağlık Taramasında Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nden Rektör Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Doç. Dr. Mustafa Çakırca, Dr. Nurtaç Dağıstanlı, Dr. Rukiye Ercan, Öğr. Gör. Özge Gedik, Hemşire Sibel Çakır, Porter Gülsüm Er ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Intorn Öğrencileri Gülreyhan Sonuç, Buse Sezen Fazlıoğlu, Tuba İşlek, Aslınur Meryem Soyyiğit, Şükran Sevde Sağlam ve Odyololoji 4. Sınıf öğrencileri Ayşenur Özkul, Zeynep Durukan görev aldılar. Derneğimizden ise Dr.Gülüstü Salur, üyelerimizden Nergis Dökmeci, çalışanlarımız Ali Umran Yet ve Ayşe Er, Boğaziçi Üniversitesi’nden Doktora öğrencisi Can Tunca, gönüllü destekçi kuruluş Avisenna Evde Bakım Hizmetleri Kurucusu Mualla Akın katıldılar. Sağlık Taramalarına başarılı bir şekilde devam etmemizi sağlayan katılımcılarımıza emekleri ve destekleri için çok teşekkür ederiz.

Her zamanki destekleri ve konukseverlikleri için Bağcılar Belediyesi’ne, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Sağlık İşleri ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Paccı ile Beyza Sözcü İmik’e çok teşekkür ederiz.