Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı

22 Temmuz 2018'de 30. kez yapılacak Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nda iki yüzücü arkadaşımız, Yasemin Çam ve Taner Özdeş, Derneğimiz adına yüzüyor. Kendilerine başarılar diliyoruz.

Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı

22 Temmuz 2018’de 30. kez yapılacak Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda üç yüzücü arkadaşımız, Yasemin Çam, Taner Özdeş ve Burak Babaç Derneğimiz adına yüzüyor. Kendilerine başarılar diliyoruz.

Yüzücülerimizi sosyal medya hesaplarından takip edebilir ve onlar adına yapacağınız bağışlarınızla da Derneğimize destekte bulunabilirsiniz.

Yasemin Çam (Facebook: www.facebook.com/camyaso; Instagram: @yasocam)

Taner Özdeş (Facebook: www.facebook.com/taner.ozdes; Instagram: @tanerozdes; Twitter: @tanerozdes)

Burak Babaç (linkedin.com/in/burak-babaç-78549066)

65+ Yaşlı Hakları Derneği olarak;

Yaşlıların çevrelerinden kopmadan temel hizmetleri alabilecekleri, aktif biçimde günlerini değerlendirecekleri günübirlik yaşam merkezleri kurmak için iyi uygulama örnekleri geliştiriyoruz.

Yaşlıların, başta akıllı telefonlar olmak üzere dijital teknolojiyi hem kişisel gelişimleri hem de gündelik ihtiyaçları için kullanmalarını sağlayacak eğitim programları yapıyoruz.

Finansal dolandırıcılık gibi suistimalleri engellemek için yaşlılar ve yaşlı yakınlarını bilinçlendirmeyi, banka çalışanlarını eğitmeyi amaçlıyoruz.

Yaşlıların ve yaşlı yakınlarının, başta sağlıklı yaşam, evde bakım olmak üzere her türlü sorununa cevap verecek videolar hazırlıyoruz, eğitim programları yürütüyoruz.

Kısacası HERKESİN, sağlıklı, aktif ve hayatın içinde, yalnızlaşmadan, yoksullaşmadan, ayrımcılığa ve suistimale uğramadan, onurlu şekilde YAŞLANMA HAKKI olduğunu savunuyoruz.

Desteklerinizi bekliyor, ilginiz için şimdiden çok teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,

65+ Yaşlı Hakları Derneği