Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nda 3 Yüzücü ile "Yaşlı Hakları" için yüzdük

30. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı dün yapıldı. Yarışta Derneğimiz adına 3 gönüllü arkadaşımız yüzdü, Yasemin Çam, Taner Özdeş ve Burak Babaç. Üçü de başarıyla yarışı tamamladı.

Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda 3 Yüzücü ile “Yaşlı Hakları” için yüzdük

Yasemin Çam Kadınlar kategorisinde 1:13:04 derecesiyle 129.; Taner Özdeş Erkekler kategorisinde 1:07:26 ile 291. ve Burak Babaç 1:17:29 ile aynı kategoride 827. oldular.
Gönüllü yüzücü arkadaşlarımızı hepsini ayrı ayrı tebrik ediyor, duyarlılık gösterip, Derneğimiz adına yüzdükleri için de hepsine gönülden teşekkür ediyoruz.
Yarış geride kaldı, ama Derneğimizin tanınırlığını ve Yaşlılık Hakları konusunda farkındalığı artırmak adına paylaşımlarımıza bu haftada devam ediyoruz.
* Bağcılar’da başladığımız, yaşlıların sağlık ve ihtiyaç taramalarını sürdürmemiz için katkılarınızı bekliyoruz.
* Belediye işbirliklerimizi geliştirmek ve yaşlılar için günübirlik yaşam merkezleri oluşturmak için katkılarınızı bekliyoruz.
* Yaşlıları, başta akıllı telefonlar olmak üzere dijital dünyayla tanıştırmak ve iletişim yeteneklerini geliştirmek için katkılarınızı bekliyoruz.
* Yaşlılar ve yaşlı yakınlarının merak ettiklerini, sağlıktan hukuka pek çok konuyu işlediğimiz eğitim videoları çalışmalarımıza hız katmak için katkılarınızı bekliyoruz.
* Yaşlılarımızın hedef olduğu finansal dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirme kampanyaları ve bankacılara yönelik eğitim programları yürütmek için katkılarınızı bekliyoruz.
Sizin desteğinizle…
(Soldan sağa) Burak Babaç, Ali Umran Yet, Levent Aksüt, Taner Özdeş, Yasemin Çam, Gülüstü Salur ve Elif Evin

Yüzücülerimizi sosyal medya hesaplarından takip edebilir ve onlar adına yapacağınız bağışlarınızla da Derneğimize destekte bulunabilirsiniz.

Yasemin Çam (Facebook: www.facebook.com/camyaso; Instagram: @yasocam)

Taner Özdeş (Facebook: www.facebook.com/taner.ozdes; Instagram: @tanerozdes; Twitter: @tanerozdes)

Burak Babaç (linkedin.com/in/burak-babaç-78549066)

Ekli fotografta gönüllü yüzücülerimizi ve Derneğimizin “Yaşlı ve Mutlu” sloganı için en güzel örnek olan 88 yaşında ve 30 yıldır bu yarışa katılan Leven Aksüt Beyefendiyle birlikte görüyorsunuz. Kendisi de yarışı başarıyla bitirmiş, Erkekler kategorisinde1:51:12 derecesiyle 1505. olmuştur. Efsanevi Yüzücü Levent Bey’i de bu vesile ile tebrik ediyor, kendisine sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sporla iç içe uzun yıllar diliyoruz. Aynı karede yer alan Derneğimizin En Aktif Gönüllü Üyesi Elif Evin’e de bu kampanyaya yaptığı değerli katkıları dolayısıyla ayrıca çok teşekkür ediyoruz.