07-09 Kasım 2017 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Tarihi ve Kültürel Mirası Araştırma Merkezi (HÜTKAM) tarafından düzenlenen "Kültürel Bellek 2017" Sempozyumunda Yönetim Kurulu üyemiz Prof. Dr. Kaynak Selekler "Sübjektif Bellek Bozukluğu Alzheimer mi?" ve Derneğimizin Kurucu Üyesi Prof. Dr. Banu Cangöz "Farklı Bellek Türleri ve Kültürel Bellek Üzerine Yansımaları" başlıklı konuşma yaptılar.

07-09 Kasım 2017 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Tarihi ve Kültürel Mirası Araştırma Merkezi (HÜTKAM) tarafından düzenlenen “Kültürel Bellek 2017” Sempozyumunda Yönetim Kurulu üyemiz Prof. Dr. Kaynak Selekler “Sübjektif Bellek Bozukluğu Alzheimer mi?” ve Derneğimizin Kurucu Üyesi Prof. Dr. Banu Cangöz “Farklı Bellek Türleri ve Kültürel Bellek Üzerine Yansımaları” başlıklı konuşma yaptılar.