21 Eylül "Dünya Alzheimer Günü"

Bugün 21 Eylül "Dünya Alzheimer Günü", Alzheimer hakkında daha çok bilgi sahibi olmak isterseniz, sizleri de "Alzheimer Hastalıkları Bilgilendirme Konferansı" 'na bekleriz. Alzheimer Vakfı tarafından düzenlenen, Kartal Belediyesi ev sahipliğinde Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde 25 Eylül 2018 Salı günü saat 11:00'de yapılacak konferansa Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyeleri Dr.Gülüstü Salur ile Prof.Dr.Kaynak Selekler birer konuşma ile katılacaklardır.

21 Eylül “Dünya Alzheimer Günü”

Bugün 21 Eylül “Dünya Alzheimer Günü”, Alzheimer hakkında daha çok bilgi sahibi olmak isterseniz, sizleri de “Alzheimer Hastalıkları Bilgilendirme Konferansı” ‘na bekleriz. Alzheimer Vakfı tarafından düzenlenen, Kartal Belediyesi ev sahipliğinde Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde 25 Eylül 2018 Salı günü saat 11:00’de yapılacak konferansa Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyeleri Dr.Gülüstü Salur ile Prof.Dr.Kaynak Selekler birer konuşma ile katılacaklardır.

Konferansta konuşma yapacak olan katılımcılar ve konu başlıkları:

• Prof.Dr.Engin Eker, “Alzheimer Hastalığında Hasta Yakınlarının ve Bakım Verenlerin Sorunları”
  • Prof.Dr.Kaynak Selekler, “Kişinin Kendisinin Belirttiği Bellek Bozukluğu”
  • Prof.Dr.Ahmet Turan Işık, “Alzheimer Yaşlının Kaderi mi?”
  • Dr.Gülüstü Salur, “Alzheimer Tanı ve Tedavisinde Son Durum”
  • Dr.Gaye Öz Esmeray, “Alzheimer Hastalığında Bakımevi Rolü”

Yorum Yapın