40. Vodafone İstanbul Maratonu

Bildiğiniz üzere, 40. Vodafone İstanbul Maratonu’na hep birlikte katılıp, derneğimiz için destek toplamayı amaçlıyoruz. Bu yıl Maraton 11 Kasım 2018 Pazar sabahı koşulacak. Bu aşamada sizlerin destekleri çok çok değerli ve çok büyük bir önem taşıyor.

40. Vodafone İstanbul Maratonu

Derneğimizin Değerli Dostları,

Destekleriniz için:

DESTEK OLUN

Ayrıca, dostlarınızı, yakın çevrenizi, iş arkadaşlarınızı, Derneğimizi desteklemeye, yaşlı sorunları ve yaşlı hakları için çalışmalarımıza katkı yapmaya davet edebilirsiniz.

Başarılı olabilmemiz için bu çabamızı çok iyi duyurmamız ve sosyal medyada olabildiğince geniş bir alana yaymamız gerekiyor. Derneğimiz adına koşan gönüllüleri de takip edebilir, onların duyurularını ve görselleri de çevrenizle paylaşarak daha geniş bir kitleye ulaşılmasını sağlayabilirsiniz.

Maraton öncesi ve sonrası yeni ve farklı sosyal medya mesajlarımız olacak, bunları da yaygınlaştırabilirsiniz.
Ayrıca, maratonla ilgili, kendi hazırlayacağınız kısa videoları, boomerang’ları da sosyal medya üzerinden paylaşmanız, Derneğimize olan farkındalığı arttıracaktır.

Destek çağrılarınızı Maraton sonrası bir hafta boyunca sürdürmenin etkili olacağı önerilmektedir, bu bilgiyi de sizlerle paylaşmak isteriz.

Sizlerden ricamız,  tanıtım ve bağışlarınızla  büyük ivme kazanan çalışmalarımızı desteklemeye devam etmeniz.
Maratonun 40. yılında 65+ Yaşlı Hakları Derneği olarak büyük ses getirmek istiyoruz.

Sizleri de yanımızda görmek, desteğinizi hissetmek bizi çok mutlu edecek, daha da cesaretlendirecek.

Selam, saygı ve sevgilerimizle,

Yorumunuzu yazın