Eğiticinin Eğitimi Programı

Projemizin ‘Eğiticinin Eğitimi’ başlıklı gönüllü eğitmen programına 55 ilden yaklaşık 300 aday başvurdu. Eğitimler, çevrim içi platformda 21, 23, 25 ve 28 Kasım 2021 tarihlerinde düzenlendi. Katılım ve ilginin yoğun olduğu eğitim süreci boyunca, yaşlılık, gönüllülük, Derneğimizin felsefesi, teknolojik öğrenme ve ölçme-değerlendirme alanlarında uzmanlar bilgi birikimlerini paylaştılar. Katılımcıların geri bildirimleri, soruları titizlikle değerlendirildi. Her eğitim gününün sonunda anketlerle ölçme ve değerlendirme uygulandı. Eğitimler, kaynak oluşturabilmesi için kaydedilerek videolara dönüştürüldü.

dijital arkadaş

Dijital Arkadaş Davetiyesi

65+ Dijital Kapsayıcılık Projesi

Bu proje web sayfası Avrupa Birliğinin maddi desteği ile hazırlanmıştır.
İçerik tamamıyla 65+ Yaşlı Hakları Derneği sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliğinin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir.