65+ Yaşlı Hakları Derneği olarak TRT Radyo 1'de "Hayatın Renkleri" Programına Konuk Olduk

65+ Yaşlı Hakları Derneği olarak TRT Radyo 1’de “Hayatın Renkleri” Programına Konuk Olduk

21 Şubat 2018 Çarşamba günü, 11.05-11.30 saatleri arası TRT Radyo 1’de canlı olarak yayınlanan, prodüktörlüğünü Esin Yolçınar’ın ve sunuculuğunu Dilek Demirbilek Topçu’nun yaptığı “Hayatın Renkleri” programına, Derneğimiz adına Dr.Gülüstü Salur ve Ali Umran Yet konuk oldular.

Canlı olarak yayınlanan programda Derneğimiz, Derneğimizin çalışmaları ve genel olarak ülkemizde yaşlılar ve yaşlı hakları konuları üzerine konuşuldu.

Programın ses kaydını aşağıdaki link’ten dinleyebilirsiniz.