"Alzheimer Hastalıkları Bilgilendirme Konferansı"

Alzheimer Vakfı tarafından düzenlenen, Kartal Belediyesi ev sahipliğinde Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde  25 Eylül Salı günü saat 11:00'de yapılacak ve Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyeleri Dr.Gülüstü Salur ile Prof.Dr.Kaynak Selekler birer konuşma ile katılacakları "Alzheimer Hastalıkları Bilgilendirme Konferansı" 'na sizleri de bekliyoruz.

“Alzheimer Hastalıkları Bilgilendirme Konferansı”

Alzheimer Vakfı tarafından düzenlenen, Kartal Belediyesi ev sahipliğinde Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde  25 Eylül Salı günü saat 11:00’de yapılacak ve Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyeleri Dr.Gülüstü Salur ile Prof.Dr.Kaynak Selekler’in birer konuşma ile katılacakları “Alzheimer Hastalıkları Bilgilendirme Konferansı” ‘na sizleri de bekliyoruz.

Konferansta konuşma yapacak olan katılımcılar ve konu başlıkları:

• Prof.Dr.Engin Eker, “Alzheimer Hastalığında Hasta Yakınlarının ve Bakım Verenlerin Sorunları”
  • Prof.Dr.Kaynak Selekler, “Kişinin Kendisinin Belirttiği Bellek Bozukluğu”
  • Prof.Dr.Ahmet Turan Işık, “Alzheimer Yaşlının Kaderi mi?”
  • Dr.Gülüstü Salur, “Alzheimer Tanı ve Tedavisinde Son Durum”
  • Dr.Gaye Öz Esmeray, “Alzheimer Hastalığında Bakımevi Rolü”