Bağcılar’da Sağlık Araştırması

Bağcılar Belediyesi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve Derneğimizin işbirliği ile gerçekleştirilen Sağlık Araştırması Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda 12 Aralık 2018 Çarşamba günü yapıldı. Bölgede yaşayan otuzun üzerinde yaşlımız sağlık araştırmasına katıldı. Yaşlılarımıza Kan Tahlili, Dahiliye, Nöroloji muayeneleri ve EKG Testi yapıldı. Gerçekleştirilen Sağlık Araştırması’nda Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nden Rektör Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Doç.Dr. Mustafa Çakırca, Doç.Dr. Pınar Soysal, Hemşire Fatma Erdoğan, Hemşire Şehriban Sarı, Hemşire Mine Polat, Porter Gülsüm Er, İntörn Hemşireler Emre Akkuş ve Sümeyye Şişman ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Intörn Öğrencileri Ahmet Serdar Mutluer, Özlenen Eylül İnce, Ayşe Betül Kölemen, Elif Kadıoğlu, Ahmet Boylu, Ekrem Emre Türkoğlu, Burcu Atasoy, Zeynep Ülkü Öztürk ve Ahmet Can Göçecek görev aldılar. Derneğimizden ise Yönetim Kurulu Başkanımız Dr.Gülüstü Salur, üyelerimizden Ayşegül Okullu Türen ile çalışanlarımız Ali Umran Yet ve Ayşe Er katıldılar. Sağlık Araştırma çalışmalarına başarılı bir şekilde devam etmemizi sağlayan katılımcılarımıza emekleri ve destekleri için çok teşekkür ederiz.

Her zamanki destekleri ve konukseverlikleri için Bağcılar Belediyesi’ne, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Sağlık İşleri ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Paccı ile belediye çalışanları Beyza Sözcü İmik, Ayşe  Al ve Murat Tepe’ye çok teşekkür ederiz.