Bağcılar'da Sağlık Taraması

4 Nisan 2018 Çarşamba günü Bağcılar Belediyesi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve Derneğimizin işbirliği ile Bağcılar'da Engelliler Sarayı'nda, bölgede yaşayan otuzun üzerinde yaşlıya sağlık taraması yapıldı.

Bağcılar’da Sağlık Taraması

4 Nisan 2018 Çarşamba günü Bağcılar Belediyesi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve Derneğimizin işbirliği ile Bağcılar’da Engelliler Sarayı’nda, bölgede yaşayan otuzun üzerinde yaşlıya sağlık taraması yapıldı. Sağlık taramasında kan tahlili, görme, işitme, Kulak-Burun-Boğaz, Nöroloji muayeneleri ve Yürüme Analizi Testi yapıldı. Bu faaliyette Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mustafa Kemal Arıcı, Öğr. Gör. Özge Gedik, Doç. Dr. Mustafa Çakırca, Dr. Yasin Kulaksız, Sibel Çakır(Hemşire),  Gülsüm Er(Porter), Halil Uluocak(Sekreter-Göz Bölümü) ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi öğrencileri Ayşenur Özkul ve Zeynep Durukan görev aldılar. Derneğimizden ise Dr.Gülüstü Salur, Boğaziçi Üniversitesi’nden Doktora öğrencisi Can Tunca, gönüllü destekçi kuruluş Avisenna Evde Bakım Hizmetleri’nden Hemşire Ayfer Demirer katılmışlardır. Hepsine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bu taramalara haftalık olarak düzenli devam edilmesi planlanmaktadır.

Her zamanki destekleri ve konukseverlikleri için Bağcılar Belediyesi’ne, Sağlık İşleri ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Paccı ile Beyza Sözcü İmik’e çok teşekkür ederiz.