BİRLİKTE Programı 65+ Yaşlı Hakları Derneği Tanıtımı

Derneğimizin de kabul edildiği Avrupa Birliği(European Union in Turkey) tarafından desteklenen BİRLİKTE Programı için STGM – Sivil Toplum Geliştirme Merkezi Derneği’nin hazırlattığı Derneğimizin bu kısa tanıtım animasyonunu mutlaka izlemelisiniz.

65+ Yaşlı Hakları Derneği olarak Avrupa Birliği desteğiyle Sivil Toplum Geliştirme Merkezi(STGM) tarafından yerel sivil toplum örgütlerinin kurumsal kapasitesini geliştirmek amacıyla başlatılan “BİRLİKTE Yerel STÖ’ler Kurumsal Destek Programı” ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Bu proje kapsamında Derneğimize Mentör olarak STGM’nin görevlendirdiği Aysun Telek liderliğinde Özdeğerlendirme çalışmalarımızı da başlattık. Derneğimizin kapasitesinin geliştirilmesinde bu çalışmanın çok büyük yararları olacağına inanıyoruz.

Sizlerin de desteğiyle 65+ Yaşlı Hakları Derneği olarak programı başarılı bir şekilde yürüteceğimize ve ileride daha da büyük projelere kabul edileceğimize inanıyoruz.