KASEV'de "2005'den 2018'e Yaşlı Hakları Konusunda Neler Değişti" Başlıklı Panel Yapıldı

13 Ekim 2018 tarihinde Kadıköy Sağlık Eğitim Vakfı(KASEV) tarafından KASEV Tuzla Huzur ve Dinlenmeevi'nde düzenlenen "2005'den 2018'e Yaşlı Hakları Konusunda Neler Değişti" başlıklı panel KASEV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Çetin Oraler'in açılış konuşması ile başladı.

KASEV’de “2005’den 2018’e Yaşlı Hakları Konusunda Neler Değişti” Başlıklı Panel Yapıldı

13 Ekim 2018 tarihinde Kadıköy Sağlık Eğitim Vakfı(KASEV) tarafından KASEV Huzurevi ve Dinlenmeevi’nde düzenlenen “2005’den 2018’e Yaşlı Hakları Konusunda Neler Değişti” başlıklı panel KASEV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Çetin Oraler’in açılış konuşması ile başladı. Panelde Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Gülüstü Salur “Yaşlı ve Mutlu” ve İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Aydeniz Alisbah Tuskan “Yaşlılık Hukuku” üzerine konuşma yaptılar. Paneli Derneğimiz Genel Müdürü Ali Umran Yet ve Ofis Koordinatörümüz Ayşe Er de izlediler. KASEV Tuzla Huzur ve Dinlenmeevi sakinlerinin katıldığı panel katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Panel sonunda KASEV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Çetin Oraler Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Gülüstü Salur ve İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Aydeniz Alisbah Tuskan’a katılım sertifikalarını sundu.

Panel sonrası KASEV Tuzla Huzur ve Dinlenmeevi gezilerek KASEV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Çetin Oraler ve KASEV Huzurevi ve Dinlenmeevi Sorumlu Müdürü Psikolog Nurgül Aba Aksoy’dan tesis hakkında bilgi alındı.

Panelden kareler:

Yorumunuzu yazın