KASEV’de Teknoloji Eğitimi

Derneğimiz ile Erenköy Rotary Kulubü işbirliğinde ve Bilginç IT Academy destekleriyle KASEV Dinlenmeevi’nde 29 Kasım 2018 Perşembe günü Teknoloji Eğitimi gerçekleştirdik. Bilginç IT Academy’den Ahu Aksoyer’in verdiği eğitime, Erenköy Rotary Başkanı Ece Bayar ve Derneğimizden Elif Evin de katıldılar.

Bu eğitimlerle amacımız yaşlıları, başta akıllı telefonlar olmak üzere dijital dünyayla tanıştırmak ve iletişim yeteneklerini geliştirmektir.

Bu eğitimde emekleri geçenlere, KASEV Dinlenmeevi ve KASEV Vakfı’na, Erenköy Rotary Kulubü’ne ve Bilginç IT Academy’e çok teşekkür ederiz.