“Sahada sizden öğrendiklerimizi Ankara’ya götürüyoruz.”

65+ Yaşlı Hakları Derneği “Yaşlılık Şûrası”nda

“Sahada sizden öğrendiklerimizi Ankara’ya götürüyoruz.”

65+ Yaşlı Hakları Derneği “Yaşlılık Şûrası”nda

65+ Yaşlı Hakları Derneği olarak 20-22 Şubat 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan “Yaşlılık Şûrası” çalışmalarına katılacağız.

Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Gülüstü Salur, Yönetim Kurulu üyelerimiz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rukiye Devres Ünver, Deniz İlkin, Ferhat Boratav, Dr. Y. Mimar Esra Akan, üyemiz Prof. Dr. Banu Cangöz, Derneğimizin Genel Müdürü Ali Umran Yet, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın düzenlediği “1. Yaşlılık Şurası”nda Derneğimizi temsil ederek, tecrübelerimizi, görüşlerimizi Şura’ya katılanlarla paylaşacaklar.

65+ Yaşlı Hakları Derneği olarak “Yaşlı Hakları”, “Yaşlı Bakım Hizmetleri ve Yaşam Kalitesi”, “Aktif Yaşlanma: Toplumsal Hayata Katılım”, “Aktif Yaşlanma: Sağlıklı Yaşam”, “Yaşlılık Ekonomisi” ve “Yaşlı Dostu Kentler ve Yerel Yönetimler” komisyonlarında çalışacağız.

Yönetim Kurulu üyemiz ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu ile üyemiz Prof. Dr. Banu Cangöz , ayrıca ”Yaşlılık  Şûrası Bilim Kurulu” ‘nda yer alıyorlar.

Bu önemli platformda, dört yıldır sahada sürdürdüğümüz çalışmalarda, Belediyelerden paydaşlarımızla yürüttüğümüz süreçte öğrendiklerimizi, tecrübelerimizi, siyaset yapıcılara, bürokratlara, uzmanlara  en geniş şekilde aktarmayı hedefliyoruz.