TRT Radyo 1'de Yayınlanacak "Hayatın Renkleri" Programına Dr.Gülüstü Salur Derneğimiz Adına Konuk Oluyor

Hayatın Renkleri

TRT Radyo 1’de Yayınlanacak “Hayatın Renkleri” Programına Dr.Gülüstü Salur Derneğimiz Adına Konuk Oluyor

21 Şubat 2018 Çarşamba günü, 11.05-12.00 saatleri arası TRT Radyo 1’de yayınlanacak, prodüktörlüğünü Esin Yolçınar’ın yaptığı “Hayatın Renkleri” programına, Dr.Gülüstü Salur Derneğimiz adına konuk olarak katılacaktır.

Canlı olarak yayınlanacak programda Derneğimiz, Derneğimizin çalışmaları ve genel olarak ülkemizde yaşlı hakları konularında konuşulacaktır.