Tvnet'te "Gündem Özel Sağlık" Programında Konu: "Alzheimer"

Ayşenur Asuman Uğur'un sunduğu "Gündem Özel Sağlık" programının 10 Kasım 2018 tarihli yayınında "Alzheimer" konusu ele alındı. Derneğimiz Yönetim Kurulu üyeleri Dr.Gülüstü Salur ve Prof.Dr.Kaynak Selekler programa konuşmacı olarak katıldılar.

Tvnet’te “Gündem Özel Sağlık” Programında Konu: “Alzheimer”

Ayşenur Asuman Uğur’un sunduğu “Gündem Özel Sağlık” programının 10 Kasım 2018 tarihli yayınında “Alzheimer” konusu ele alındı. Derneğimiz Yönetim Kurulu üyeleri Dr.Gülüstü Salur ve Prof.Dr.Kaynak Selekler programa konuşmacı olarak katıldılar.  Programın diğer konukları ise Kadıköy Belediyesi Alzheimer Merkezi’nden Sosyal Hizmetler Uzmanı Cengiz Çelikçi ve Ankara’dan Halk Sağlığı Uzmanı Dr.Özge Karadağ Çaman idi.

Bu programın tamamını aşağıdaki link’ten izleyebilirsiniz: