"Yaşlanmaya hazırlanmanın Sağlıktan Teknolojiye, Hukuktan Finansa Tüm Yönleri"

2 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 11:00'de, Pera Müzesi'nde, Derneğimiz ile Alzheimer Vakfı işbirliğinde, "Yaşlanmaya Hazırlanmanın Sağlıktan Teknolojiye, Hukuktan Finansa Tüm Yönleri" başlıklı bir panel düzenlenmektedir.

“Yaşlanmaya hazırlanmanın Sağlıktan Teknolojiye, Hukuktan Finansa Tüm Yönleri”

2 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 11:00’de, Pera Müzesi’nde, Derneğimiz ile Alzheimer Vakfı işbirliğinde, “Yaşlanmaya Hazırlanmanın Sağlıktan Teknolojiye, Hukuktan Finansa Tüm Yönleri” başlıklı bir panel düzenlenmektedir.

Etkinliğin içeriği aşağıdaki gibidir:

“Yaşlanmaya hazırlanmanın Sağlıktan Teknolojiye, Hukuktan Finansa Tüm Yönleri”

Konuşmacılar(isimlere göre alfabetik):

– Av.Ayşe Doğruer – 65+ Yaşlı Hakları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi – “Yaşlılıkta Hukuk”

– Deniz İlkin – 65+ Yaşlı Hakları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi – “Aktif Hayatın İçinde Olmaya Devam Etmek”

– Dr. Esra Akan (Özsüt) – Y.Mimar – “Yaşlılara Yönelik Mekan Tasarımında Anlamsal ve Boyutsal Yeterlilikler”

– Esra Kıvrak – Alternatif Bank Genel Müdür Yardımcısı –  “Yaşlılıkta Finans”

– Gülten Devres – Heykeltraş – “Her Yaşta Sanat”

– Dr.Gülüstü SALUR, 65+ Yaşlı Hakları Derneği Başkanı – “Yaşlanmaya Hazırlanmak”

– Prof. Kaynak Selekler – 65+ Yaşlı Hakları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi – “Yaşlılık ve Unutkanlık”

– Prof.Reşit Canbeyli – Boğaziçi Üniversitesi, Psikoloji Bölümü, Emekli Öğretim Üyesi –  “Yaşlanma ve Biyolojik Saat”

2 Mayıs 2018 Çarşamba Günü, Saat 11:00-14:00
Pera Müzesi, Oditoryum
Meşrutiyet Caddesi No:65
34430 Tepebaşı-Beyoğlu

Bilgi ve kayıt için:
Telefon  : 0 (553) 833 80 43 / 0 (212) 343 10 43

Bilgilerinize sunar, sizleri de aramızda görmek isteriz.

Saygılarımızla,