Yaşlılar, Yaşlılıkla İlgili Toplumsal Kalıplara Boyun Eğmemeli

6 Aralık 2018 Perşembe günü Derneğimiz üyesi Prof.Dr. Reşit Canbeyli Kadıköy Belediyesi Sosyal Yaşam Evi Seminer Salonu’nda “Yaşlılar, Yaşlılıkla İlgili Toplumsal Kalıplara Boyun Eğmemeli” başlıklı bir konuşma yaptı. Konuşmasında “belli bir yaş” kavramı ile başlayan ve toplumsal kalıp haline gelen davranışlarımıza boyun eğmememiz gerektiğini belirten Canbeyli, yaşlansak da yaşamın içinden kopmamızı salık verdi.

Yoğun ilgi gören konuşma sonrası soru-cevap bölümüyle etkinlik sona erdi.

Kadıköy Belediyesi Sosyal Yaşam Evi’nde her ay ilk Perşembe günü Derneğimizden bir üyemiz konuşma yapmaya devam edecektir. Bundan sonraki konuşmacımız Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyemiz Prof.Dr. Kaynak Selekler 3 Ocak 2019 tarihinde “Yaşlılık ve Unutkanlık” başlıklı bir konuşma yapacaktır.